العربی English Tico Foods
Tico Foods

شنبه  ۱۰ آبان ۱۳۹۹


اخبار و مقالات

آخرین اخبار

رژيم غذايي بلندمدت در تداوم كاهش وزن تاثير ندارد

مورخ : ۱۳۸۶/۲/۱۱

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از لوس آنجلس، محققان دانشگاه كاليفرنيا در لوس‌آنجلس با بررسي ‪ ۳۱‬مطالعه در زمينه كاهش وزن دريافتند كه رژيم غذايي طولاني مدت نمي‌تواند مقدار وزن كاهش يافته را حفظ كند.

Tico

آخرین مقالات

انجماد مواد غذايي

مورخ : ۱۳۸۶/۲/۱۱

انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچالهاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايين تر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آمونياك

Tico

دستور تهیه تیکو

پتاژ باقلاي سبز

برای محصول: باقلا سبز

باقلا سبز

مواد لازم :

باقلا سبز منجمد تي كو                   1000 گرم

آب گوشت                                 4 فنجان

پياز خلالي سرخ شده تي كو           40 گرم

كرفس خرد شده                          2 قاشق سوپ خوري

كره                                        به مقدار لازم

نمك و فلفل                                به مقدار لازم

طرز تهيه :

1000 گرم باقلا سبز منجمد تي كو را به مدت 5 دقيقه در آب در حال جوش پخته و آبكشي كرده و يك ليتر آب گوشت با آن مخلوط نماييد و پياز خلالي سرخ شده تي كو و كرفس خرد شده را به داخل پتاژ اضافه كرده و بعد از اينكه پتاژ جاافتاد كمي كره به آن اضافه كنيد.