آخرین اخبار
رژيم غذايي بلندمدت در تداوم كاهش وزن تاثير ندارد
مورخ : ۱۳۸۶/۲/۱۱
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از لوس آنجلس، محققان دانشگاه كاليفرنيا در لوسآنجلس با بررسي ۳۱مطالعه در زمينه كاهش وزن دريافتند كه رژيم غذايي طولاني مدت نميتواند مقدار وزن كاهش يافته را حفظ كند.

آخرین مقالات
انجماد مواد غذايي
مورخ : ۱۳۸۶/۲/۱۱
انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچالهاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايين تر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آمونياك

|

ذرت پخته مكزيكي
برای محصول: ذرت
مواد لازم:
ذرت منجمد تي كو 300 گرم
كره 1 قاشق غذاخوري
سس مايونز 2 قاشق غذاخوري
پودر آويشن 1 قاشق چايخوري
آب ليموي تازه 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه :
ذرت منجمد تي كو را به مدت پنج دقيقه در آب جوشانده و يا ذرت را در ظرف مخصوص مايكروويو قرار دهيد. ( در فاصله اي كه ذرت در مايكروويو است، دو الي سه بار آن را هم بزنيد تا تمامي ذرت ها گرم شوند) سپس كره، آويشن، نمك و فلفل را اضافه كنيد و يك الي دو دقيقه ديگر در مايكروويو قرار داده تا كره ذوب شود. در اين زمان ذرت را از مايكروويو خارج نموده، سپس سس مايونز و آب ليمو را اضافه كنيد.
|